Back to top

Rólunk

A Gobbetto Art Design egy különleges anyag segítségével teljesen új elképzeléseket alkot arról, hogyan legyen esztétikus, letisztult és elegáns egy tér. A lakberendezésben egyedülálló, egyedi és innovatív módon valósítjuk meg az Ön legkülönbözőbb álmait, szinte bárhol, kül- és beltéren egyaránt. Egészen futurisztikus hatással, szaténnal, vagy éppen tükörfényes felületeinkkel, egyedi tervezési mintáinkkal és természetes alapú pigmentjeink határtalan színvilágával helyettesíthetjük a sablonos és megszokott matt, egyhangú burkolatokat, ezzel elfelejthetjük a bosszantó fugákat és az osztott padlókat.

Ehhez az innovatív anyaghoz olyan csúcstechnológiát alkalmazó rendszert és technológiát fejlesztett ki az anyacég, mellyel világszerte a legkiválóbb felületeket alakítjuk ki, teljesen egyedi kivitelben. Mindezt egyedülálló módon vegyszer és szagmentesen. Az általunk használt eljárással napok alatt varázsolunk át bármilyen lakóteret harmonikus, egyedi vagy éppen luxus kivitelű élettérré. Munkánk során az Önhöz legközelebb álló színeket és fényeket használva érjük el az Ön tökéletes komfort érzetét.

A Gobbetto Art Design hazánkban erre az egyediségre és a felhasználás sokszínűségére építette ennek a fantasztikus anyagnak a használatát. Elsősorban a lakberendezésre és a művészetre építve, különleges, semmivel össze nem hasonlítható felületeket készítünk, melyek nem csak tartósak, de víz, ütés, karc, hő és UV állók is. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az alapanyag a művészeti felhasználáson túl a kültéri és beltéri, ipari vagy lakossági padlóburkolatokhoz és bevonatokhoz is alkalmazható.

A felhasználás egyediségéről művészeti vezetőnk, Kállai Krisztina festőművész gondoskodik, lakberendezőnk Kállai Szilvia tervezése pedig arról, hogy az Ön otthonába, irodájába, üzletébe a legízlésesebb, legjobban odaillő felület, bevonat, vagy alkotás kerüljön.

A Gobbetto alapanyagok rendkívül sokoldalú felhasználását leírni szinte lehetetlen, lapozgassanak inkább inspiráló képeink között, vagy keressenek minket bizalommal kérdéseikkel!