Back to top

Kállai Krisztina

festőművész, designer

„1975-ben születtem Győrben. Gyermekkorom óta foglalkozom a képzőművészettel, először a rajz, majd a festészet tág birodalma mozgatta meg fantáziámat. 33 év során kipróbáltam nagyon sok technikát, mint pl: grafitrajz, szén, akrilfestés, olajfestés, airbrush, kerámia, fafaragás, tiffany és ólomüvegezés, mozaik, díszlettervezés és kivitelezés, cégtáblák készítése, egyedi bútorfestészet, ékszerkészítés, üvegolvasztás.

Érdekel minden, ami a természet és a fantázia világában történik, és törekszem arra, hogy ezt a tudásom legjava szerint meg is tudjam jeleníteni.

Fontos, hogy megrendelőink kéréseinek mindenben eleget tudjunk tenni, hogy az otthonukat harmóniába hozzuk egy-egy ötletemmel, festményeimmel és lámpáimmal.

2016-ban találtam rá a Gobbetto alapanyagra, amelyek használatával a természet teljes színvilágainak harmóniáját könnyen el tudom érni, mert eredeti növényi és ásványi pigmenteket tartalmaznak.

A Gobbetto Art Designnál, vezetésemmel egyéni megrendeléseket is vállalunk. Az ilyen munkáink során van lehetőségünk bebizonyítani, hogy a festészet és a képzőművészet nem pusztán csak "egy kép a falon."